Jung Jas Helhetsterapi © 2013-2015

Tamburveien 9 (109-senteret)

1718 Greåker

Jung Jas Helhetsterapi

Jung Jas Helhetsterapi

Jung Jas Helhetsterapi

 

FORNØYDE KUNDER

Hun hjalp meg og min sønn

Jeg var første gang hos Jung Ja for 7 år siden. Jeg oppsøkte henne fordi jeg slet med gjentatte bihulebetennelser. i løpet av kort tid var jeg gjennom 4 pencilinkurer og var fortsatt ikke bra.Så jeg bestilte time hos Jung Ja og var både spent og litt skeptisk til å gå første gangen. Hun hadde spurt meg om fødselsdato på forhånd og brukte hendene mine til å lese livshistorien min. Hun fortalte meg om egenskaper som jeg båe visste og ikke visste at jeg hadde. Utrolig spennende. Så fortalte hun at jeg hadde en utrolig dårlig og følsom mage ovenfor en god del mat. Jeg måtte være forsiktig med sterk mat, fet mat, gjær, paprika og noen forskjellige frukter. Etter at vi hadde snakket sammen en stund gikk hun i gang med selve massasjen. Det var veldig behagelig, men samtidig klarte hun å finne punkter som var helt utrolig ømme og vonde. Det var små og store blokkeringer, de masserte hun ekstra godt, og i løpet av behandlingen så kan jeg kjenne at det slipper på de vonde punktene.

 

Simen, den yngste gutten min hadde kraftig matintoleranse og i tillegg en dårlig lukkemuskel. Han kastet opp så fort han fikk i seg mat. Både helsesøster, lege og ikke minst jeg var beskymret. Det viste seg at han hadde kraftig betennelse i spiserøret. Jung Ja sa at Simen hadde arvet magen min, og lærte meg hvordan jeg kunne lage mat som han klarte å holde på. Hun fortalte meg hva han trengte og jeg lagde all maten fra bunnen av og finmoste det i hurtigmikser. Sakte men sikkert ble han bedre og bedre. Nå er han frisk og rask og vet godt hva han kan spise og ikke!

 

Linda Antonsen

 

Erfaringer fra behandling hos Jung Ja Karlsen

God hjelp fra Jung Ja

Jeg har vært til behandling hos Jung Ja Karlsen i over 10 år og er meget fornøyd over behadlignen jeg får. Jeg har Bechtrev sykdom og Cron, disse sykdommene gjør at jeg trenger regelmessig oppfølging med gjennomsnitt en gang i måneden. Jeg har fått god informasjon om treningsmåter og veiledning i kosthold og kan anbefale henne på det sterkeste. Uten hennes behandling hadde jeg fungert meget dårlig!  

 

Anne-Lise

 

Hjelp med Bechtrev sykdom og Cron

 

 

Blod i urinen ble borte!

I 1999 hadde jeg lengre tid vært plaget med gjentatte urinveisinfeksjoner. Jeg ble utredet av lege og nyre spesialist og det ble konstatert at jeg hadde kronisk urinveisinfeksjon. Etter legens anbefaling gikk jeg på en lav dose antibiotika for å forebygge kraftige infeksjoner. I lang tid hadde jeg blod i urinen, smerter i nedre del av ryggen, feber og magesmerter. I denne tiden ble jeg også diagnosert med migrene. Etter å ha gått på flere sykemeldinger var jeg lei og fikk da anbefalt av en venn å prøve helhetsterapi hos Jung Ja. Sommeren 1999 startet jeg med behandling hos Jung Ja. Jeg fikk grundig analyse av min helse og kostholdsveiledning i tillegg til akkupressurbehandling. Etter et halvt år kunne jeg slutte med antibiotika, det var ikke blod i urinen og jeg følte meg stadig bedre. Etter ett åt var jeg symptomfri, og hadde ikke lenger problemer med urinveisinfeksjon!

 

For meg er hennes behandling forebyggende både for migrene og urinveisinfeksjoner. Hun gir gode råd i forhold til kosthold og der mangler på næringsstoffer.

 

Hun behandler kroppen med akkupressur og forebygger låsninger i nakke og rygg. Jeg mener at hennes behabdling hjalp meg å bli gravid for 3 år siden. Min gynekolog sa jeg neppe ville bli gravid uten å gå på kraftige hormonkurer. Dette ville jeg ikke pga migrenen som forverres med slike hormonkurer. Med Jung Ja's veiledning og behandling ble jeg allikevel gravid uten hormonbehandling. Jeg kan konkludere med at Jung Jas helhetsterapi har hjupet meg til å bli frisk og holde meg frisk og holde meg frisk disse 10 årene jeg har hatt behandling hos henne.

 

Marianne Digre

 

Helhetsterapi hos Jung Ja