Jung Jas Helhetsterapi © 2013-2015

Tamburveien 9 (109-senteret)

1718 Greåker

Jung Jas Helhetsterapi

Jung Jas Helhetsterapi

Jung Jas Helhetsterapi

 

HELHETSTERAPI

STEG 1: KONSULTASJON

Helhetsterapi er en terapiform som retter oppmerksomheten mot hele mennesket, den fysiske kropp, tanker og følelser.

Jung Ja har en unik helhetsterapiform som er basert på østens kunnskap og visdom.

 

Den første timen hos Jung Ja starter med en konsultasjonstime basert på feng shui. I feng shui benytter man seg av fødselsdatoen din for å kartlegge livet ditt. Jung Ja benytter dette for å kartlegge dine potensialer i livet samt hvilke blokkeringer du har både fysisk og psykisk.

STEG 2: BEHANDLING

STEG 3: BLI FRISK

Basert på kartleggingen av din fysiske og psykiske helse vil Jung Ja gi deg behandling etter ditt behov slik at du kan bli helbredet fortest mulig.

 

Av behandlingsformer du får hos Jung Ja er blant annet disse:

Slipper på de vonde punktene

"Etter at vi hadde snakket sammen en stund gikk hun i gang med selve massasjen. Det var veldig behagelig, men samtidig klarte hun å finne punkter som var helt utrolig ømme og vonde. Det var små og store blokkeringer, de masserte hun ekstra godt, og i løpet av behandlingen så kan jeg kjenne at det slipper på de vonde punktene."

                 

Linda Antonsen

Kan anbefale henne på det sterkeste

"Jeg har vært til behandling hos Jung Ja Karlsen i over 10 år og er meget fornøyd over behandlingen jeg får. Jeg har Bechtrev sykdom og Cron, disse sykdommene gjør at jeg trenger regelmessig oppfølging med gjennomsnitt en gang i måneden. Jeg har fått god informasjon om treningsmåter og veiledning i kosthold og kan anbefale henne på det sterkeste. Uten hennes behandling hadde jeg fungert meget dårlig! "

 

Anne-Lise

 

SØR-KOREANSK VISDOM 

Helhetsterapi hos Jung Ja er basert på hennes bakgrunn fra Sør-Korea. Hennes kunnskap og gode erfaring gir henne et fortrinn i hennes mål med å hjelpe mennesker til å bli både psykisk og fysisk frisk.