Jung Jas Helhetsterapi © 2013-2015

Tamburveien 9 (109-senteret)

1718 Greåker

Jung Jas Helhetsterapi

Jung Jas Helhetsterapi

Jung Jas Helhetsterapi

 
 
 

Rådgivning hos Jung Ja

 

Feng Shui og håndanalyse

Før den første timen hos Jung Ja vil hun be deg om din fødseslsdato. Basert på dette gjennom bruk av feng shui vil Jung Ja kartlegge ditt liv og din skjebne ved å blant annet finne dine styrker og svakheter både fysisk og psykisk.

 

I feng shui benytter Jung Ja seg av yin og yang som er bygd opp etter bevegelse mellom himmel og jord og de fem elementene: tre, ild, jord, vann og metall. Disse forskjellige kreftene påvirker helse, sykdom og det daglige liv.

 

Feng shui dekker både fortid, fremtid og nåtid, ekteskapslivet, kjærlighet, helse, der du bor,  yrke, forretninger, økonomi og det daglige liv.

 

Som et supplement til feng shui vil Jung Ja også lese dine hender og kunden vil også ha mulighet til å stille spørsmål.

 

De mest populære rådene Jung Ja gir er innenfor:

 

• Kosthold

• Livsstil

• Kjærlighetsliv

• Utdannelse

• Personlig utvikling

• Egne øvelser

 

Linda Antonsen forteller:

 

".......jeg bestilte time hos Jung Ja og var både spent og litt skeptisk til å gå første gangen. Hun hadde spurt meg om fødselsdato på forhånd og brukte hendene mine til å lese livshistorien min. Hun fortalte meg om egenskaper som jeg båe visste og ikke visste at jeg hadde. Utrolig spennende. Så fortalte hun at jeg hadde en utrolig dårlig og følsom mage ovenfor en god del mat. Jeg måtte være forsiktig med sterk mat, fet mat, gjær, paprika og noen forskjellige frukter."